Uudet Polar Vantage sykemittarit

Checkout verkkomaksut - Oma maksutapa kaikille

Osta tuotteet edullisemmin verkkokaupastamme kuin myymälästä

Postitus NYT VAIN 5 €/lähetys. Yli 70 €: toimitukset Postitus 0 €.
Paketit toimittaa Posti ja Postin pakettiautomaatit yleensä parissa arkipäivässä.

Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti

Varaosa USB-portin vaihto Polar M400

Sähköposti
Varaosa USB-portin vaihto Polar M400Varaosa USB-portin vaihto Polar M400

Hinta:
Myyntihinta: 25,00 €
Vaihtotyö:

Kuvaus

Voit tilata nykyiseen Polar M400 sykemittariin USB-portin vaihdon. Olemme valtuutettu Polar:n huoltoliike. Kuoren vaihtotyö suoritetaan liikkeessämme, koska samalla pystytään varmistamaan tuotteen tiiveys luotettavasti.

Tee "USB-portin vaihto"-tilaus verkkokaupastamme ja sen jälkeen toimita sykemittari liikkeeseemme esimerkiksi pakettiautomaattiin: Kello-Optiikka Lappalainen Oy, K-Market HerkkuKirsikka, 89604 SUOMUSSALMI. Vastaanottajan puhelinnumeroksi voit asettaa 0400286328.

Huomaathan, että kuorenvaihto ei sisällä uutta ranneketta, USB-porttia tai akkua, vaan ne täytyy tilata erikseen. Voit toki yhdistää ne samaan tilaukseen.

Kappaletta pakkauksessa:1

Arvostelut

Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
Tervetuloa myös myymäläämme, Suomussalmelle!
© Olli Lappalainen & Kello-Optiikka M Lappalainen Oy om. sisältö, suunnittelu, valokuvat ja asettelu, ©&® Yhteistyökumppanit om. Kuvat ja Lainaukset
Yrityksemme tietosuojalauseke ja palveluehdot
Yhteystiedot: Kello-Optiikka Lappalainen Oy, Kauppakatu 10-12, 89600 SUOMUSSALMI, Puh 08-711 062

Yhteistyössä: Nuorisopalvelu Balanssi ja Kello-Optiikka Lappalainen Usein käynti optikolla auttaa Suomen Yrittäjät - Suomussalmen Yrittäjien jäsen Lumoavan kauniit korut Kalevala Koru - Astu tarinaan Tammen Koru Oy HK-Titanium silmälasikehys Linea Roma-silmälasikehys Paikallislehti Ylä-Kainuu Citizen-rannekello Leijona-rannekello Leatherman työkalu Ledlenser valaisimet Marttiini puukko on käyttäjäänsä varten tehty Polar-sykemittarit Ray-Ban aurinkolasit ja silmälasikehykset Oakley aurinkolasit ja silmälasikehykset verkkokaupasta www.kello-optiikka.fi edullinen hinta Arnette-aurinkolasi Scandinavian Eyewear silmälasikehys Hello Kitty kellot ja aurinkolasit Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti Tee hyvää - Lahjoita turvallisesti - SPR