Checkout verkkomaksut - Oma maksutapa kaikille

Osta tuotteet edullisemmin verkkokaupastamme kuin myymälästä

Postitus NYT VAIN 5 €/lähetys. Yli 70 €: toimitukset Postitus 0 €.
Paketit toimittaa Posti ja Postin pakettiautomaatit yleensä parissa arkipäivässä.

Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti

Vuonna 2015 vietetään kansallissäveltäjämme Jean Sibeliuksen syntymän 150 juhlavuotta.

Suureen vuoteen liittyy useita tapahtumia. Yksi huomattavista on Jean Sibeliuksen syntymän 150-vuotisjuhlan korusarja, joka on valmistettu suurella ilolla ja ylpeydellä Kultaseppä Tarkkasen ateljeessa Helsingin Arabianrannassa.

Kultaseppä Tarkkasella on yksinoikeus korujen valmistamiseen ja myyntiin. Jean Sibelius -säätiön tuotteille myöntämä tunnus on tae tuotteiden korkeasta laadusta. Korusarja julkistetaan jo tämän vuoden puolella 8.12.2014, joka on säveltäjämme syntymäpäivä ja suomalaisen musiikin päivä. Korusarjan on suunnitellut Tarkkasen kultaseppä Hannu Jokinen.

Korusarjan syntyä ja suunnittelua vei eteenpäin Sibeliuksen viides sinfonia. Sen säveltämisen aikoihin Sibeliuksen tärkeänä innoituksen lähteenä oli luonto, erityisesti joutsenet, jotka keväisellä muutollaan ”katosivat autereeseen kuin hopeanauha”. Vahva haltioituneisuus kuuluu sinfonian ainutlaatuisissa, ylimaallisissa sointinäyissä.

Nyt, sata vuotta myöhemmin, viidennen sinfonian lumo on taottu jaloon metalliin Sibeliuksen ja hänen syntymänsä 150-vuotisjuhlien kunniaksi, ja korusarjasta voi löytää niin joutsenten ylväät kaaret kuin päilyvän veden heijastukset salaperäisen metsälammen pinnalla.

Sävelten takojan – mestarin kunniaksi Mika Tarkkanen, kultaseppämestarijean sibelius logo
Tulokset 1 - 1 / 1

Jean Sibelius

Jean Sibelius solmiopidin hopeinen

Hinta: 115,00 €
Myyntihinta: 95,00 €
Säästösi: -20,00 €

Tuotteen tarkemmat tiedot

Tervetuloa myös myymäläämme, Suomussalmelle!
© Olli Lappalainen & Kello-Optiikka M Lappalainen Oy om. sisältö, suunnittelu, valokuvat ja asettelu, ©&® Yhteistyökumppanit om. Kuvat ja Lainaukset
Yrityksemme tietosuojalauseke ja palveluehdot
Yhteystiedot: Kello-Optiikka Lappalainen Oy, Kauppakatu 10-12, 89600 SUOMUSSALMI, Puh 08-711 062

Yhteistyössä: Nuorisopalvelu Balanssi ja Kello-Optiikka Lappalainen Usein käynti optikolla auttaa Suomen Yrittäjät - Suomussalmen Yrittäjien jäsen Lumoavan kauniit korut Kalevala Koru - Astu tarinaan Tammen Koru Oy HK-Titanium silmälasikehys Linea Roma-silmälasikehys Paikallislehti Ylä-Kainuu Citizen-rannekello Leijona-rannekello Leatherman työkalu Ledlenser valaisimet Marttiini puukko on käyttäjäänsä varten tehty Polar-sykemittarit Ray-Ban aurinkolasit ja silmälasikehykset Oakley aurinkolasit ja silmälasikehykset verkkokaupasta www.kello-optiikka.fi edullinen hinta Arnette-aurinkolasi Scandinavian Eyewear silmälasikehys Hello Kitty kellot ja aurinkolasit Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti Tee hyvää - Lahjoita turvallisesti - SPR