Uudet Polar Vantage sykemittarit

Silmänpohjan ikärappeuma

Kuulutko riskiryhmään?

Silmänpohjan ikärappeuma, eli AMD, on merkittävin näkövammaisuuden aiheuttaja Suomessa. Sairastumisriskiäsi voidaan arvioida ja riskin minimoimiseksi on olemassa keinoja, kuten esimerkiksi silmälle tärkeiden ravintoaineiden saannista huolehtiminen.

Mikä on AMD?

AMD muodostuu sanoista Age-related Macular Degeneration, eli makuladegeneraatio. Se aiheuttaa verkkokalvon tarkan näkemisen alueen, eli makulan, rappeutumista. Taudin oireita ovat mm. näkökyvyn heikkeneminen, näköhäiriöt ja vääristymät. AMD on kivuton tauti, johon ei ole parannuskeinoa.

Tunnetuimmat riskitekijät

Tunnetuimpia riskitekijöitä ovat: Ikä,Perintötekijät,Korkea verenpaine,Tupakointi (vaikka olisit jo lopettanut) sekä Matala makulan pigmentin määrä. Muita merkittäviä riskitekijöitä ovat: Vaalea iho ja silmien vaalea väri, Liiallinen oleskelu auringossa ilman hyvin UV-valoa suodattavia aurinkolaseja, Ylipaino, Ruokavalio, joka sisältää vähän luteiinin ja zeaxantiinin lähteitä (mm. lehtivihanneksia, vihreitä vihanneksia, lehtikaalia, pinaattia, parsakaalia, porkkanaa, oranssia paprikaa, maissia ja munia).

Minimoi riski sairastua varhaisessa vaiheessa

 Tutkimuksilla on osoitettu yhteys AMD:n kehittymisen ja verkkokalvon hyvinvoinnille tärkeiden luteiinin ja zeaxantiinin määrässä. Näitä antioksidantteja saadaan ruuasta. Lisäksi käyttämällä PIILOSET Ophtamin-ravintolisää voit varmistaa, että antioksidanttien suositeltava vuorokausisaanti täyttyy.

Piiloset Ophtamin ravintolisä

Yksi kapseli päivässä riittää

PIILOSET Ophtamin-ravintolisän käyttäminen on helppo tapa pienentää merkittävästi riskiä sairastua silmänpohjarappeuma AMD:hen. Se sisältää runsaasti mm. silmän terveydelle tärkeitä DHA-rasvahappoja sekä sinkkiä, jotka ylläpitävät normaalia näkökykyä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota, vaan täydentää sitä tehokkaasti.

Yhdessä myyntipakkauksessa on 60 kapselia, eli 2 kuukauden tarve. Pakkaus maksaa myymälässämme 39 € (sis. alv 24 %).

Verkkokaupastamme saat tämänkin tuotteen hivenen edullisemmin varsinkin mikäli ostat useamman pakkauksen kerralla. http://kello-optiikka.fi/joomla/muita-tuotteita/piiloset-ophtamin-ravintolisa-detail

Lisätietoja: www.piiloset.fi/ophtamin

Tervetuloa myös myymäläämme, Suomussalmelle!
© Olli Lappalainen & Kello-Optiikka M Lappalainen Oy om. sisältö, suunnittelu, valokuvat ja asettelu, ©&® Yhteistyökumppanit om. Kuvat ja Lainaukset
Yrityksemme tietosuojalauseke ja palveluehdot
Yhteystiedot: Kello-Optiikka Lappalainen Oy, Kauppakatu 10-12, 89600 SUOMUSSALMI, Puh 08-711 062

Yhteistyössä: Nuorisopalvelu Balanssi ja Kello-Optiikka Lappalainen Usein käynti optikolla auttaa Suomen Yrittäjät - Suomussalmen Yrittäjien jäsen Lumoavan kauniit korut Kalevala Koru - Astu tarinaan Tammen Koru Oy HK-Titanium silmälasikehys Linea Roma-silmälasikehys Paikallislehti Ylä-Kainuu Citizen-rannekello Leijona-rannekello Leatherman työkalu Ledlenser valaisimet Marttiini puukko on käyttäjäänsä varten tehty Polar-sykemittarit Ray-Ban aurinkolasit ja silmälasikehykset Oakley aurinkolasit ja silmälasikehykset verkkokaupasta www.kello-optiikka.fi edullinen hinta Arnette-aurinkolasi Scandinavian Eyewear silmälasikehys Hello Kitty kellot ja aurinkolasit Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti Tee hyvää - Lahjoita turvallisesti - SPR