Uudet Polar Vantage sykemittarit

Tarkemmat tarjousehdot

Nämä tarkennukset ja ehdot koskevat pääsääntöisesti myymälässämme olevia tarjouksia, eivätkä siis koske verkkokauppaa.

Silmälaseihin NYT toinen linssi ILMAISEKSI

 Nyt silmälaseihin toinen linssi 0 euroa

Ostaessasi OVH-hintaisen kehyksen saat siihen toisen linssin ilmaiseksi. Tarjoamme edullisemman. Tarjous koskee Omega Optix:n, PIILOSET:n ja SEIKO:n valmistamia silmälasilinssejä. Värit, prismat, tummennukset, rei'itykset, nenitykset, valmistusrajaylitykset (mm. seiko exception) yms. lisähintaan. Ei koske lasilinssejä, aurinkolaseja eikä Oakley:n tai Rudy Project:n valmistamia linssejä. Linssien esimerkki hinnat: 1-teholinssit 1,6 ohennettuna varasto BlueStop pinnoitetut ovh 250 €/pr nyt 125 €, 1-teholinssit lukukevennyksellä (PIILOSET YoungStyle) ovh 446 €/pr nyt 223 €, 2-teholinssit ovh 350 €/pr nyt 175 €, huippulaatuiset ohennetut 1,6 taitekeroimella olevat Suomalaiset Supreme PD moniteholinssit, joissa on markkinoiden leveimmät näköalueet ovh 820 €/pr nyt 410 €.

1,6 ja 1,67 taitekertoimiset linssit soveltuvat yleensä erinomaisesti nylor- ja hengettömiin kehyksiin.

Tehtaan varasto-/valmistusrajoin. Ei muita alennuksia samanaikaisesti. Tarjous ei koske jo valmiiksi edullisia tarjouspakettejamme, alennuskehyksiä, sopimusalennuksia, omiin kehyksiin linssityksiä eikä erityistyölaseja. Oikeudet muutoksiin ja tarkennuksiin pidetään.

Tarjous on voimassa vain uusille silmälasitilauksille, jotka on tehty 1.10.-31.10.2019.


Lappalaiselta SILMÄLASIT -50 %

Silmälasit -50 % tarjousSilmälasit -50 % tarjousLaajasta rajatusta, mutta laajasta, -50 % silmälasimallistostamme saat koko silmälasit (sis. kehykset+linssit) puoleen hintaan. Tarjoukseen kuuluvat simälasikehykset ovat merkitty valkoisella -50 % tarralla. Tarjoukseen kuuluvat linssit löydät erillisestä hinnastostamme. Alennus lasketaan silmälasilinssien ja silmälasikehysten ovh-hinnasta. Linssit varasto-/valmistusrajoin saatavuuden rajoissa. Tarjouslinssejä ei ole saatavilla rajallisena kaksitehona. Tarjous ei koske lasilinssejä. Lisäksi saat kassalla 7 % bonuksen alennuksena heti kassalla. Värit, tummuvuus, prismat, rei'itykset ym. lisähintaan saatavuuden rajoissa. Takuu 6 kk. Oikeudet muutoksiin ja tarkennuksiin pidetään. Tarjous voimassa uusille silmälasitilauksille niin kauan kuin tavaraa riittää.


Ajanvaraukset optikolle tai silmälääkärille puh. 08 711 062.

Bonusta eivät kerrytä: Korjaukset/varaosat/kaiverrukset/työt, Silmälääkärin palkkio, Verkkokauppatilaukset, Sopimus- ja kuponki- tai erikoisalennukset sekä Laskutus/velkamyynti. Poikkeuksena edellämainittuun velkamyyntiin, L-Bonusta kerryttää myös ""Mash"-laskutus", joka edellyttää myönteistä luottopäätöstä. Erikoisbonus/alennus kupongit koskevat vain myymälästä tehtyjä ostoksia ja erikoisbonus/alennus lasketaan tuotteen ovh-hinnasta, eikä niihin muita alennuksia samanaikaisesti.

hit
counter joomla

Tervetuloa myös myymäläämme, Suomussalmelle!
© Olli Lappalainen & Kello-Optiikka M Lappalainen Oy om. sisältö, suunnittelu, valokuvat ja asettelu, ©&® Yhteistyökumppanit om. Kuvat ja Lainaukset
Yrityksemme tietosuojalauseke ja palveluehdot
Yhteystiedot: Kello-Optiikka Lappalainen Oy, Kauppakatu 10-12, 89600 SUOMUSSALMI, Puh 08-711 062

Yhteistyössä: Nuorisopalvelu Balanssi ja Kello-Optiikka Lappalainen Usein käynti optikolla auttaa Suomen Yrittäjät - Suomussalmen Yrittäjien jäsen Lumoavan kauniit korut Kalevala Koru - Astu tarinaan Tammen Koru Oy HK-Titanium silmälasikehys Linea Roma-silmälasikehys Paikallislehti Ylä-Kainuu Citizen-rannekello Leijona-rannekello Leatherman työkalu Ledlenser valaisimet Marttiini puukko on käyttäjäänsä varten tehty Polar-sykemittarit Ray-Ban aurinkolasit ja silmälasikehykset Oakley aurinkolasit ja silmälasikehykset verkkokaupasta www.kello-optiikka.fi edullinen hinta Arnette-aurinkolasi Scandinavian Eyewear silmälasikehys Hello Kitty kellot ja aurinkolasit Kello-Optiikka Lappalainen ja Posti yhteistyössä toimittavat tilaamasi tuotteet perille turvallisesti ja nopeasti Tee hyvää - Lahjoita turvallisesti - SPR